DEGUSTACIJSKI MENI

U Navu poslužujemo isključivo degustacijske menije jer smatramo da je najbolji način da se u potpunosti doživi nečija autorska kuhinja kad se mirisi, okusi, teksture i razna jela spoje u savršenu cjelinu.

U našem radu oslanjamo se na vrhunske mikrosezonske namirnice pa se i sljedovi koje poslužujemo mijenjaju na dnevnoj bazi. Ono po čemu je Nav uistinu poseban je što naši degustacijski meniji nisu fiksni već se prilagođavaju svakom gostu prema osobnim preferencijama. Tako sljedovi mogu biti mesni, riblji, povrtni ili kombinirani, a dogovaraju se tijekom razgovora sa chefom kuhinje.

U vrijeme ručka autorsku kuhinju chefa Tvrtka Šakote možete upoznati kroz 5 ili 7 sljedova, dok u večernjim satima poslužujemo 10 ili 12 sljedova. 

Uz degustacijske menije nudimo i mogućnost wine pairinga.

NAŠA PRIČA O KRUHU

Kruh zauzima posebno mjesto u Navu i posebno mjesto na samom meniju.

Svakodnevno pečemo nekoliko vrsta kruha i svaki ima svoju priču. Kruh se bazira na jedinstvenom starteru, sezonskoj namirnici kao dodatku u sam kruh, ručno se mijesi i peče se u plinskoj peći kako bi bio što sličniji onom kruhu kakav se nekad jeo. 

Svaki kruh drugačijeg je okusa, mirisa i boje, a poslužujemo ga s posebno osmišljenim dodatcima čime se zaokružuje cijela priča.

Naša želja je posluživati kruh koji je topao, koji ima osobnost, a glavni nam je cilj probuditi vaše emocije.


Masarykova 11, Zagreb

tel: +385 1 202 9961